مسابقات رباتیک کشوری جام خیام سال ۹۱ که در نیشابور با حضور بیش از ۳۰۰ تیم برگزار شد تیم رباتیک دانشگاه آزاد واحد دهدشت در لیگ پرندگان توانست مقام دوم را کسب نمایید. این دوره بیش از ۳۰۰ تیم از سراسر کشور حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد دهدشت، مسعودی در ادامه بیان داشت: اصغر صفری دوست سرپرست و سازنده ربات پرنده وبه همراه دیگر اعضای تیم ،بهنام مسعودی، دانیال درخشان، امیرحسین رضائی، میلاد حبیبی و پیمان پدیدار با انگیزه مضاعف به کار خود ادامه دادند تا اینکه سرانجام توانست مقام نائب قهرمانی را کسب نمایند.
معاون پژوهشی واحد دهدشت افزود: تیم رباتیک دانشگاه آزاد واحد دهدشت نزدیک به شش ماه روی ربات پرنده کار کردوفقط با یک امتیاز کمتر از تیم اول به این عنوان دست یافت.
وی گفت: در سنوات قبل نیز با حمایت های مالی و هم جانبه و کسب اعتبار از معاونت پژوهشی سازمان مرکزی، این واحد دانشگاهی موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات رعد کاپ ۲۰۱۰ اصفهان و کسب مقام چهارم ربوکاپ ۲۰۱۱ قزوین گردید.
در پایان معاون پژوهشی واحد دهدشت بیان داشت: این شهرستان دارای نخبگان باقوه و بالفعل می باشد که با حمایت همه جانبه مسئولین استانی از آنها می توانند در سطوح ملی و بین المللی افتخارات عظیمی برای استان و شهرستان کسب نمایند