رئیس دفتر فرهنگ اسلامی: حجت الاسلام و المسلمین لطف الله حیدر خواه
کارشناس فرهنگی و قرآن و عترت: سید لطیف موحد اصل
اهم فعالیت های دفتر فرهنگ اسلامی:
الف: برگزاری نماز جماعت:
1- پخش قرآن و اذان در فضای دانشگاه
2- بیان احکام شرعی و احادیث بصورت مختصر بین الصلاتین
3- معطر کردن فضای نماز خانه
4- تشویش افرادی که به صورت مستمر در نماز جماعت حضور دارند
ب: برگزاری مناسبتها:
در مناسبت های مختلف نظیر اعیاد، و مراسماتجشن و سرور و مراسمات سوگواری ائمه اطهار(علیهم السلام) دیگر مناسبتها مثل روز دانشجو، وحدت حوزه و دانشگاه، جشن های دهه فجر و ... با حضور مشارکت دانشجویان عزیز برگزار می گردد.
پ: حج عمره دانشجویی: هرساله با ثبت نام از دانشجویان در ایام خاص و به قید قرعه تعدادی از دانشجویان راهی سرزمین وحی می شوند.
ت: مسابقات
1- هرساله مسابقات سراسری قرآن و عترت د ر 3 بخش کتبی، شفاهی و هنر و ادبیات دینی با امتیازات ویژه جهت شرکت کنندگان در 3 بخش مرحله( شهرستانی یا استانی و کشوری)
برگزار می گردد.
2- برگزاری مسابقات سراسری حکمت مطهر، نهج البلاغه و صحیف سجادیه و ...
ث: ادرو های دانشجویی:
1- اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود
2- اردوی منتخبین ویژه دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی
3- اردوی زیارتی – سیاحتی (درون استان و بیرون استانی)
ج: جشن ازدواج دانشجویی:
جهت فرهنگ سازی در امر مقد س ازدواج و پرهیز از اسراف و تبذیر واحد به صورت سالانه جشن ازدواج دانشجویی را با حمایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار می کند.
چ: پاسخ به سؤالات دانشجویان:
دانشجویان عزیز می توانند درز زمینه های شرعی و مشاوره ای به دفتر فرهنگ اسلامی مراجعه نمایند.
ح: امور فوق برنامه:
1- جهت نشر فرهنگ کتاب و کتابخوانی این دفتر هر ساله اقدامک به برگزاری نمایشگاه کتاب می کند.
2- راه اندازی نمایشگاه عکس و آثار شهداء
3- برگزاری جلسات شبی یا عصری با قرآن، جلسه عصری با شعرا، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در زمینه های فرهنگی، علمی، سیاسی و صنفی، برگزاری دعا های کمیل، ندبه، زیارت عاشورا در خوابگاه دانشجویی و دانشگاه، هماهنگی با ستاد اعتکاف شهرستان جهت شرکت فعال دانشجویان در مراسم معنوی اعتکاف
ح: جلسات شورای فرهنگی:
کلیه امورات فرهنگی نظیر مناسبتها، مراسمات، امورفوق برنامه و ... جهت برگزار شدن ابتدا در شورای فرهنگی واحد پیرامون آن بحث و تبادل نظر می شود و در صورت تصویب اجرا می گردد..
حمایت از دانشجویانی که در زمینه های فوق الذکر و سایر زمینه ها، مثل: تشکیل گروه سرود، تواشیح، قرائت و حفظ قرآن، طنز،خطاطی، طراحی، نقاشی مایل همکاری هستند ضمن ثبت نام در دفتر فرهنگ اسلامی از آنها استقبال و حمایت می گردد.
بسیج دانشجویی:
از میان گلواژه های کلام امام (ره) و مقام معظم رهبری ضرورت تشکیل بسیج در دانشگاه به وضوح هویدا می شود. بسیج دانشجویی کاون رشد و اشاعه تفکر بسیجی در دانشگاه است . تشکیل نظم یافته نیاز امروز دانشگاه است.
هر دنشجو با هر سلیقه سیاسی اگر پایبند به ارزش های انقلاب و حضور در عرصه مبارزه فرهنگی علمی و سیاسی با استکبار است می تواند عضو بسیج باشد.
دبیر تشکل های دانشجویی: سید لطیف موحد اصل
- مسئول روابط عمومی: حسین ذاکری پور