ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت :

دکتر سید سلیمان سادات اشکور

سلام بر شما دانشجوی عزیز، حضورتان به مهد علم و دانش و معرفت که تضمین کننده آینده ای درخشان و موفقیت آمیز است میمون و مبارک باد.

بشر از ابتدای خلقت تا کنون تحولات فراوانی را پشت سر گذاشته است. امروز جوامعی که از پیشرفت و تمدن و ترقی و امنیت و رفاه و آزادی برخورداراند. مدیون دانشگاه های پویا و دانشمندان خویشند و ممالکی که عقب نگه داشته شده اند دچار بحران و آشوب و فقره و تبعیض هستند به علت عدم دسترسی به مراکز علمی پیشرفته از مزایای یک زندگی خوب و سالم محرومند.

یکی از شاخص های مهم توسعه جهانی ممالک دنیا آمار بالای دانشجویان و دانشگاهیان است. یقیناً از جوانان تحصیل کرده در آینده خانواده های سالم تشکیل شده و زیر بنای یک جامعه امن و آزاد پایه ریزی می شود. نیروی انسانی در تمام سطوح مدیریتی ممالکت اسلامی ایران در آینده، دانشجویان امروزند. بنابراین با علم به اینکه این موفقیت با سعی و تلاش و زحمات طاقت فرسایی حاصل شده است.

دکتر سید سلیمان سادات اشکور

رئیس   دانشگاه  آزاد   اسلامی   دهدشت