نمایش از 22 ارديبهشت 1395 بازدید: 748

روز معلم، دوازدهم اردیبهشت، با حضور جمع زیادی ازمدیران، اساتید

معلمان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز معلم، دوازدهم اردیبهشت، با حضور جمع زیادی از مدیران، اساتید ، معلمان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد. بعد از صحبت مقدماتی دکتر سادات ریاست دانشگاه آقایان فتاح شفیعی، نصیر هادی پور، مشیر کشوری و رضا شرافت که از شاخص ترین و تاثیرگذارترین معلمان و دبیران بازنشسته آموزش و پرورش بودند، به بیان خاطرات تلخ و شیرین در موسم فعالیت آموزشی خود پرداختند.
در قسمت دوم برنامه کلیپی توسط رضا خاضع یکی ازاساتید دانشگاه پخش شد که علایق احسان گنجی روزنامه نگار و کارتونیست را با زبانی طنز به تصویر کشیده بود.
در ادامه امید نوروزی اصل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه به دلایل دعوت خود از احسان گنجی به این مراسم پرداخت و گفت :هنرمندان همه جا باید میزبان تلقی شوند چرا که مابقی میهمانانی هستند که بر خوان گسترده آنها می نشینند و فایده می برند. نوروزی اصل آثار گنجی را در زمره آثار هنر متعهدانه شمرد و افزود آثار گنجی به درد و رنج ها و اختلالات و اغتشاشات احوال درونی و برونی آدمیان امروز می پردازد. معاون فرهنگی دانشگاه آزاددهدشت تصریح کرد درد و رنج هایی مثل فقر و فلاکت، خشونت، آوارگی و دربدری و ویرانگری ناشی از جنگ و نزاع های بشری در آثار ایشان به تلخی تمام بازنمایی می شوند و از آنجایی که خود این درد و رنج ها معلول درون ناسالم آدمیان هستند احسان از پرداختن به موضوعاتی مثل تعصب، خود شیفتگی و خود برتر بینی، جزم و جمود ، ریا و تزویر نیز دریغ نمی ورزد.
نوروزی اصل بیان داشت:آرمانهای اجتماعی مثل آزادی، عدالت، امنیت و نظم، دغدعه دیگری است که در کارتونهای ایشان به فراوانی دیده می شوند.