مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در ۱۱ کد رشته در این واحد آموزشی خبر داد.

علی اکبر آذرکمان ضمن تایید این خبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت در  ۱۱  کد رشته: مهندسی عمران ژئوتکنیک، مهندسی برق قدرت، مهندسی عمران منابع  آب ، برنامه ریزی سیستم های  اقتصادی ، مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت ، مهندسی کامپیوتر-نرم افزار، حسابداری، مدیریت اجرایی، ادبیات فارسی، ادبیات تطبیقی ، الهیات و معارف اسلامی – فقه ومبانی حقوق اسلامی از نیمسال اول سالتحصیلی ۹۵-۹۴ (امسال) دانشجو می پذیرد.

وی افزود: دانشجویان جهت ثبت نام می توانند به سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به آدرس azmoon.org  مراجعه و ثبت نام نمایند.

قابل ذکر است مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد تا روز شنبه ۹۴/۰۷/۱۱ می باشد.