واحد دهدشت با ریاست حوزه های علمیه دهدشت به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت: مسوولان وجمعی از اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلام واحد دهدشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی با ریاست حوزه های علمیه دهدشت  دیدار کردند.  در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین میر احمد تقوی ریاست حوزه های علمیه دهدشت گفت:

یکی از برکات بزرگ انقلاب اسلامی توجه به گسترش مراکز آموزش عالی بود که این امر باعث گردید تا به پیشرفت های زیادی دست پیدا کنیم واز طرفی تأسیس دانشگاهها باعث زدودن چهره فقر ،محرومیت و بیسوادی در تمامی مناطق محروم کشور شد . ریاست حوزه های علمیه دهدشت به اوایل انقلاب ودوران شاه اشاره کرد وگفت: زمانی در استان ما حتی پیدا کردن یک معلم که دارای مدرک دیپلم باشد کار بسیار مشکلی بود  ولی امروزه به برکت انقلاب وهمت والای مردم وجوانان شاهد تأسیس دانشگاهها در دورترین مناطق محروم کشور هستیم وجای بسی شکر است که اساتید دارای مدارک عالیه  این دانشگاهها اکثراً بومی همان مناطق هستند . میر احمد تقوی ضمن توصیه های به اساتید ومسوولان دانشگاه آزاد واحد دهدشت افزود:  توجه به فرهنگ اسلامی  وفرامین قرآن را سرلوحه کار خود قرار دهید وفرامین اسلامی را از علوم طبیعی جدا نکنید زیرا علم همراه با معرفت باعث نجات انسان میشود. ریاست حوزه های علمیه دهدشت در ادامه :توجه به قرائت صحیح قرآن ،آگاهی از مسائل شرعی واحکام اسلامی را از وظایف اصلی یک معلم در بلاد اسلامی دانست وتربیت صحیح دانشجویان وتلاش در جهت  گسترش فرهنگ اسلامی را به اساتید توصیه کرد.