برادر گرامی جناب آقای دکتر موسی خادمی استاندار محترم کهگیلویه وبویر احمد

با سلام واحترام انتصاب شایسته حضرتعالی را به عنوان استاندار و نماینده دولت در استان ولایت مدار کهگیلویه وبویر احمد صمیمانه تبریک عرض می نماییم. استان کهگیلویهوبویر احمد

از دیرباز تاکنون مهد پرورش بزرگمردانی بود که خدمات بی شائبه و بی بدیلی به اسلام و ایران عزیز در مبارزه با استکبار و استعمار و رشد و تعالی فرهنگ و ارزش های انقلاب اسلامی داشته و در طول هشت سال دفاع مقدس نیز با تقدیم  هزاران شهید و جانباز و آزاده سرافراز دین خود را به این آب و خاک به بهترین نحو ممکن ادا نموده است. لذا داشتن مدیری مدبر، خدوم و دلسوز در رأس هرم اداری استان حق مسلم مردم ولایت مدار و بافرهنگ کهگیلویه وبویر احمد است و ان شاءا… تعهد و کارآمدی جنابعالی مردم شریف این استان  را به افق های وسیع تری به نظاره واداشته و با تکیه بر سوابق و تجاربی که در طول سال های پرافتخار خدمت به ملت شریف ایران کسب نموده اید، شاهد پیشرفت ها و تحولات شگرفی در تمامی عرصه های توسعه این استان خواهیم بود. اساتید ،کارکنان ودانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت   ضمن تبریک این انتصاب شایسته به شما برادر بزرگوار که به حق از نیروهای ارزشی و ولایی و از ذخایر و سرمایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشید، برای جنابعالی عزت، سربلندی، سلامتی و توفیق روزافزون در خدمتگزاری به اسلام و انقلاب و نظام و ملت عزیز ایران اسلامی خصوصاً مردم شریف استان کهگیلویه وبویر احمد از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایند.

والعاقبة للمتقین
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت