رئيس دانشگاه آزاد اسلامي گفت: آينده کشور در مقابل همه تحريم ها و تهديدها آينده­اي بسيار روشن خواهد بود.

به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر فرهاد دانشجو رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در شصت و هشتمين نشست فرهنگي اساتيد بسيجي دانشگاه­هاي تهران که به مناسبت هفته بسيج در واحد علوم و تحقيقات برگزار شد، با بيان اينکه حرکت انقلاب اسلامي حرکتي موفق بوده و اين جامعه با سربلندي، روز به روز پيشرفت هاي بسياري را تجربه مي کند، گفت: تحريم ها تأثيري در پيشرفت کشورمان نداشته و حرکت ايران به سوي تکامل ادامه خواهد داشت.

دانشجو دليل مخالفت­هاي جهان غرب با کشور را پيشرفتهاي جامعه اسلامي­مان دانست و گفت: ايران در بسياري از زمينه هاي علمي مانند نانوتکنولوژي داراي رتبه اول و نخست منطقه و رتبه نهم جهان است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود بسيج را يکي از ارکان مهم مبارزه با سلطه جهاني و استکبار دانست و با تاکيد بر اينکه براي اين مبارزه همه جانبه بايد آمادگي همه جانبه اي نيز داشته باشيم، گفت: خودباوري، اخلاص، اعتماد به نفس و هوشمندي از ابزار و لازمه اين مبارزه و مقابله همه جانبه است.

وي با بيان اينکه کشور در زمينه هاي اقتصادي، فرهنگي، ديپلماسي و غيره نياز به روحيه بسيجي دارد، افزود: مفهوم بسيج شامل اين زمينه ها مي شود.

دکتر دانشجو پايه اصلي کار بسيج را اخلاص اعلام و اضافه کرد: اين اخلاص بايد فعاليت براي خدا و به صورت گمنام باشد.

دکتر دانشجو بسيج را يک نيروي قادر، مستحکم، آماده به کار، مدافع اصول مسلم اسلام، مستحکم در برابر انحرافات، پايبند به قانون و مقررات اسلامي و منضبط معرفي کرد.

وي افزود: هر فيلمي که جامعه اسلامي را نظام گسيخته و سياه­نما معرفي کند جايزه اسکار مي گيرد و هر فردي که بر عليه حجاب و چادر تبليغ کنند لوح تقدير مي دهند و آن را آزاديخواه معرفي مي کنند.

دکتر دانشجو با اعلام اين خبر که در  آينده کليه مربيان اين دانشگاه، بورسيه خواهند گرفت اضافه کرد: هر مربي دانشگاه آزاد اسلامي که بتواند از هر طريق پذيرش هر دانشگاهي را بياورد به آن بورسيه تعلق خواهد گرفت.

وي ادامه داد: در اين طرح محدوديت سني و عدم ادامه تحصيل و فعاليت در دانشگاه­ها را حذف کرده ايم و براي مربيان بسيجي سراسر کشور نيز همان شرايط و امتيازات تعلق  مي گيرد.

وي خطاب به افرادي که احساس مي کردند با تغيير مديريت دانشگاه آزاد اين دانشگاه ناموفق ظاهر خواهد شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان دانشگاه برتر در توليد علم در کشور و منطقه معرفي شده است و توانستيم براي بيش از  هزار و 500 رشته مجوز بگيريم.

دکتر دانشجو اضافه کرد: تا پايان سال جاري حقوق کارمندان و از مهرماه حقوق اساتيد دانشگاه­ها با استادان دانشگاه­هاي دولتي يکسان خواهد شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي از وام ده ميليون توماني با سود 4 درصد براي دانشجويان مقطع دکتري خبر داد.