به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت:در  مراسمی که  به مناسبت  پاسداشت روز دانشجو در این واحد برگزار شد . حجت الله دبیقی کارشناس علوم سیاسی به عنوان یکی از سخنرانان مراسم گفت: کودتای 28مرداد که منجر به سرنگونی دولت ملی مصدق گردید توسط سازمانهای جاسوسی آمریکا طراحی شد که با یک برنامه بلند مدت دولت زاهدی را با خوی نظا می گری روی کار آوردند .

دبیقی گفت: هدف ازطراحی  این کودتا توسط آمریکا روی کار آمدن یک حکومت دیکتاتوری تمام عیار وایجاد خفقان در جامعه جهت رسیدن به نقشه های شوم شیطانی خود بود

این استاد دانشگاه بیان داشت: تنها مکانی که با آگاهی ،درایت وهوشیاری اعتراضات خودرا در آن شرایط حساس اعلام کردند قشر فرهیخته دانشجو بود  . که در واقع نماد آزادی خواهی ،استقلال طلبی ،بیداری،آگاهی وپیشرو در عرصه عدالت خواهی وکوتا کننده دست اجنبی از این کشور است .

حجت الله دبیقی افزود: پاسداشتن بزرگداشت شهدای دانشجویی 28تیر 1332 چه در زمان رژیم پهلوی وچه در دوران انقلاب باعث آگاهی بخشی ،بیداری ووحدت در جامعه ودانشگاه شد .

دبیقی گفت: همانطوری که دانشجویان رسالت خویش را در عرصه مبارزه اندیشه در زمان رژیم پهلوی به درستی انجام دادند پیشگام عرصه مبارزه مسلحانه دردوران 8 سال جنگ تحمیلی بودند .

دبیقی در پایان تأکید کرد:در موقعیت کنونی با توجه به فشارهای استکبار جهانی در زمینه تحریم ها وایجاد نفاق در کشور ، حفظ وحدت ملی واطاعت از آرمان های انقلاب وفرامین رهبری وظیفه دانشجویان ودانشگاهیان است وباید همه ما تلاش کنیم حکومت مردم سالار دینی انقلاب اسلامی ایران را به تمام جهان صادر نماییم.